ParkLines AS har lang erfaring i veimerking av forskjellige varianter. De meste vanlige formene for oppmerking vi utfører for våre kunder er parkeringsplasser, gangfelt, oppmerking i skolegård (dekorativ oppmerking), lagermerking, veimerking på flyplasser og mye annet. Som regel får vi hoveddelen av våre oppdrag fra Østlandet (Akershus, Buskerud, Vestfold, Østfold, Oslo), men vi tar også oppdrag over hele landet dersom arbeidsmengden er stor nok.

Når vi blir kontaktet i forbindelse med veimerking av parkeringsområder er det ofte spørsmål om spesifikke mål av parkeringsplasser. Her er normal standard 2,5 meter i bredden og fem meter i lengen, samt at man skal ha minst seks meter å rygge på slik at man uten problemer kommer ut. For Hc-parkering er det 4,5 meter bredde og seks meter lengde. Dette er forøvrig kun veiledende mål fra Statens Vegvesen Håndbok 49 som omhandler veimerking. Med lang erfaring i å merke parkeringsplasser i alle slags størrelser sørger vi for at det gjeldende område blir utnyttet på den mest effektive måten. For mange bedrifter er nettopp parkeringen det første besøkende ser, og derfor også en del av førsteinntrykket de får av bedriften.

Veimalingen vi importerer er spesielt plukket ut for å tåle et røft nordisk klima og blir hentet rett fra fabrikker i Sverige, Tyskland og Norge. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker et uforpliktende prisforslag. Normalt kan vi gjøre dette over telefon eller e-post, men dersom det er behov for en befaring så gjør vi dette på forhånd.