fbpx

Veimerking som varer

Veimerking som varer

ParkLines AS har lang erfaring i veimerking av forskjellige varianter. De meste vanlige formene for oppmerking vi utfører for våre kunder er parkeringsplasser, gangfelt, oppmerking i skolegård (dekorativ oppmerking), lagermerking, veimerking på flyplasser og mye annet. Som regel får vi hoveddelen av våre oppdrag fra Østlandet (Akershus, Buskerud, Vestfold, Østfold, Oslo), men vi tar også oppdrag over hele landet dersom arbeidsmengden er stor nok.

Veimerking basert på Statens Vegvesen

Når vi blir kontaktet i forbindelse med veimerking av parkeringsområder er det ofte spørsmål om spesifikke mål av parkeringsplasser. Her er normal standard 2,5 meter i bredden og fem meter i lengen, samt at man skal ha minst seks meter å rygge på slik at man uten problemer kommer ut. For Hc-parkering er det 4,5 meter bredde og seks meter lengde. Dette er forøvrig kun veiledende mål fra Statens Vegvesen Håndbok 49 som omhandler veimerking. Med lang erfaring i å merke parkeringsplasser i alle slags størrelser sørger vi for at det gjeldende område blir utnyttet på den mest effektive måten.

Veimerking er viktigere enn man skulle tro

For mange bedrifter er nettopp parkeringen det første besøkende ser, og derfor også en del av førsteinntrykket de får av bedriften. Med lang erfaring i å merke parkeringsplasser i alle slags størrelser sørger vi for at det gjeldende område blir utnyttet på den mest effektive måten. Vi tar i bruk forskjellige malemaskiner som sprøyter ut vegmerking med skarpe rette kanter, tykkelse ca 350 my. For deg som oppdragsgiver betyr dette kvalitet i alle ledd, samtidig som du kan forvente vegmerking som varer år etter år – selv med klimaet vi har her til lands.

Veimerkingen vi utfører går i all hovedsak ut på tverrgående merking som gangfelt, stopplinjer, vikelinjer og retningspiler. Vi utfører også langsgående veimerking men da bare på mindre strekk, ved industriparker merker vi langsgående.

Vi holder til på Vear utenfor Tønsberg, og har siden vår oppstart opparbeidet oss et bred kundenettverk som strekker seg over hele landet. Dette har medført til mange gode referanser på våre arbeider innen veimerking.

Veimalingen vi importerer er spesielt plukket ut for å tåle et røft nordisk klima og blir hentet rett fra fabrikker i Sverige, Tyskland og Norge. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker et uforpliktende prisforslag. Normalt kan vi gjøre dette over telefon eller e-post, men dersom det er behov for en befaring så gjør vi dette på forhånd.

Kontakt oss gjerne for en et uforpliktende pristilbud.