fbpx

Oppmerking
av parkeringsplasser

Oppmerking av parkeringsplasser

Etter å ha jobbet med oppmerking av parkeringsplasser i mange år, har vi opparbeidet oss erfaring til å ta alle typer oppdrag. Uansett om det skal lages ny oppmerking av parkeringsplasser for et lite borettslag eller en flyplass, kan vi utnytte området maksimalt og sørge for en veimerking som holder i mange år fremover.

Ofte når vi mottar henvendelser angående oppmerking av parkeringsplasser blir vi stilt spørsmål om de forskjellige mål og størrelser. En standard størrelse på en parkeringsplass er 4,5 meter i bredden og fem meter lang, og man skal også huske på minst seks meter å rygge på. For Hc-parkering er målene 4,5 meter i bredden og seks meter i lengde. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at dette kun er veiledende mål for oppmerking av parkeringsplasser fra Statens Vegvesen.

Oppmerking – en liten, men viktig detalj

Selve parkeringsplassen er gjerne det første besøkende ser når de ankommer din virksomhet, og derfor også en del av førsteinntrykket. Vi sørger for at merkingen bidrar til å gi et godt inntrykk av bedriften.

Utover å merke parkeringsområder kan vi tilby lagermerking, merking av skolegårder, veimerking og merking av gangfelt og forskjellige symboler. Som regel er de fleste av våre oppdrag i Vestfold, Buskerud, Østfold, Akershus og Østlandet generelt, men vi kan også være landsdekkende om oppdraget er stort nok. Vi har erfaring med oppmerking av havne / fergeterminaler, industriområder, flyplassrelatert merking og tar gjerne utfordringen med å dekke deres behov med oppmerking av parkeringsplass.

Mange vellykkede prosjekter med oppmerking

Vi har over 800 registrerte kunder, og lang erfaring innen oppmerking av parkeringsplasser. Vi benytter oss kun av de beste produktene beregnet for nordiske forhold. Vi tar i bruk malemaskiner som sprøyter ut veimerkemalingen med skarpe rette kanter, tykkelse ca 350 my. Siden vår oppstart har vi opparbeidet oss mange gode referanser, landet rundt.

Ønsker du et uforpliktende tilbud på veimerking er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 33 33 08 78, skriv en e-post til roar@parklines.no eller bruk skjemaet her på nettsidene.