fbpx

Parkeringsplasser

Vår erfaring

En godt oppmerket parkeringsplass gir en bedre utnyttelse, og er ofte førsteinntrykket for kunder / besøkende til Deres virksomhet.

Etter å ha jobbet med oppmerking av parkeringsplasser i mange år, har vi opparbeidet oss erfaring For å kunne ta på oss alle typer oppdrag. Uansett om det skal lages ny oppmerking av parkeringsplasser for et lite borettslag eller stort kjøpesenter/ flyplass, kan vi utnytte området maksimalt og sørge for en oppmerking som holder i mange år fremover.

Ofte når vi mottar henvendelser angående oppmerking av parkeringsplasser blir vi stilt spørsmål om de forskjellige mål og størrelser. Normen for mål på en p-plass har i mange år vært 2,5 meter bredde og 5 meter lengde, samt min 6 meter å rygge ut på, de siste årene er det flere og flere som merker opp bredder fra 2,6 til 2,8 meter samt 7 meter å rygge ut på.  For Hc-parkering er målene 4,5 meter i bredden og seks meter i lengde. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at dette kun er veiledende mål for oppmerking av parkeringsplasser fra Statens Vegvesen.

Selve parkeringsplassen er gjerne det første besøkende ser når de ankommer din virksomhet, og derfor også en del av førsteinntrykket. Vi sørger for at merkingen bidrar til å gi et godt inntrykk av bedriften.

Utover å merke parkeringsområder kan vi tilby lagermerking, merking av skolegårder, veimerking og merking av gangfelt og forskjellige symboler. Som regel er de fleste av våre oppdrag i Vestfold, Buskerud, Østfold, Akershus og Østlandet generelt, men vi kan også være landsdekkende om oppdraget er stort nok.

Kontakt oss idag!

Ønsker du et uforpliktende tilbud på veimerking, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Bruk skjemaet nedenfor eller ring 905 39 255.

"*" obligatorisk felt

Max. file size: 300 MB.
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.