fbpx

Veimerking og normer

Veimerking og normer

Når det gjelder veimerking finnes det normer som kommer fra Statens Vegvesen. Grunnen til dette er naturligvis veimerkingens viktige funksjon som er at den skal informere og guide oss som befinner oss i trafikken trygt videre. Derfor er også viktig at veimerking har regler som sørger for at symboler, advarsler og annet er likt over hele landet.

ParkLines har lang erfaring i veimerking og regler fra Statens Vegvesen har alltid vært en viktig faktor i vårt daglige arbeid. Dersom du behøver oppmerking av parkeringsplass, gangfelt, skolegård (dekorativ merking), lagermerking eller noe annet, sørger vi for å gjøre en kvalitetsjobb. Spesielt når det gjelder parkeringsplasser får vi ofte spørsmål om mål og størrelser. Her er det vanligst med 2,5 meter i bredden og fem meter i lengen, samt at man skal huske seks meter å rygge på. Det skal tilføyes at dette ikke er regler for veimerking, men heller veiledende normer.

Du kan trygt benytte deg av vår erfaring og fagkunnskap vedrørende veimerking og reglene i forbindelse med fagområdet.

For å kunne tilby best mulig resultat for kunder har vi hentet inn de mest slitesterke produktene fra Tyskland og Sverige, samt at vi også får veimaling av høy kvalitet fra Norge. Hvilken maling vi bruker avhenger naturligvis av hva slags underlag vi jobber med.

Høy kapasitet og tilgjengelig for all slags veimerking

De fleste av våre kunder befinner seg på Østlandsområdet da vi holder til på Vear utenfor Tønsberg. Men vi har kapasitet til å utføre oppdrag over hele landet om de er store nok. Som man kan se på bildene vi har lagt ut på nettsiden har vi gjort både store og små oppdrag. Med flere forskjellige maskiner og ulike typer maling er vi forberedt på alle typer oppdrag. Med over 350 kunder og lang fartstid innen oppmerking kan vi tilby kompetanse, effektivitet og kvalitet i vårt arbeid. Yrkesstolthet, sammenhold og pågangsmot har gjort at vi er i dag er en seriøs aktør ikke bare på Østlandet, men også på større oppdrag andre steder her til lands.

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.