fbpx

Veimerking

Vår erfaring

For å kunne tilby kundene et bredt spekter og topp kvalitet, kjøper vi merkemiddel direkte fra fabrikk i Norge, Sverige, Tyskland og Danmark.

Veimerkingen vi utfører går i all hovedsak ut på tverrgående merking som gangfelt, stopplinjer, vikelinjer og retningspiler. Vi utfører også langsgående veimerking men da bare på mindre strekk, ved industriparker merker vi langsgående.

Merkemiddel er Termoplast fra kjele/gryte utlagt med skole eller mindre maskiner samt glasspåførsel for friksjon og refleksjon.Prefabrikert Termoplast blir også benyttet der det er anvendelig/behov. Vi forholder oss til statens vegvesen sine normer håndbok N 302 og eller på anvisning fra oppdragsgiver.

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker et uforpliktende prisoverslag. Normalt kan vi gjøre dette over telefon eller e-post, men dersom det er behov for en befaring så gjør vi dette på forhånd.

 

Kontakt oss idag!

Ønsker du et uforpliktende tilbud på veimerking, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Bruk skjemaet nedenfor eller ring 905 39 255.

"*" obligatorisk felt

Max. file size: 300 MB.
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.