fbpx

Oppmerking
av høy kvalitet

Oppmerking av høy kvalitet

ParkLines AS sørger for oppmerking av parkeringsplasser, gangfelt, skolegårder (dekorativ oppmerking), bedriftsområder, lagermerking og mye mer. I galleriet nedenfor kan du selv se bilder av de forskjellige oppdragene vi har utført.

Dersom du med egne øyne vil se hvordan vi jobber med oppmerking anbefaler vi vår YouTube-video. Vi  påtar oss både store og små oppdrag uansett om de kommer fra små butikker og borettslag eller større entreprenører, kjøpesentre, flyplasser, havneterminaler og lignende.

Over 350 oppmerkingsprosjekter

Med over 350 kunder og lang fartstid innen oppmerking kan vi tilby kompetanse, effektivitet og kvalitet i vårt arbeid. Yrkesstolthet, sammenhold og pågangsmot har gjort at vi er i dag er en seriøs aktør ikke bare på Østlandet, men også på større oppdrag andre steder i landet.

Typiske prosjekter innen oppmerking

Veier

Oppmerking av veier går i all hovedsak ut på tverrgående merking som gangfelt, stopplinjer, vikelinjer og retningspiler.

Parkeringsplasser

En godt oppmerket parkeringsplass gir en bedre utnyttelse, og er ofte førsteinntrykket for kunder/besøkende til Deres virksomhet.

Skolegårder

Vi merker opp skolegård / barnehager og andre dekorative behov som for eksempel morsomme spill, paradiser og sjakk i forskjellige størrelser.

Større prosjekter

Større prosjekter består gjerne av oppmerking av havne / ferge terminaler, industriområder, flyplassrelatert merking.

Oppmerking med kvalitetsprodukter

Vi har brukt mye tid på å teste og finne de aller beste produktene beregnet for oppmerking i tøffe nordiske forhold. Se under fanen “merkemiddel” for mer informasjon om merkemiddel og utførelse. For oss er det viktig at vi benytter oss av solide kvalitetsprodukter i vårt daglige arbeid, spesielt med tanke på klimaet her til lands. Som oppdragsgiver skal du kunne stille høye krav til vårt arbeid innen oppmerking. Vi importerer kvalitetsprodukter fra fabrikker i Tyskland, Sverige og Norge og som er beregnet for nordiske værforhold.

En godt oppmerket parkeringsplass gir en bedre utnyttelse og er ofte førsteinntrykket for kunder og besøkende til deres virksomhet. Vi får ofte spørsmål om størrelse og mål på parkeringsplasser. Standarden er 2,5 meter i bredde og fem meter lang, samt minimum seks meter å rygge på. Hc-parkering har normalt 4,5 meter bredde og seks meter lengde. Her skal vi gjøre oppmerksom på at dette kun er veiledende normer fra Statens Vegvesen Håndbok 49 Vegoppmerking.

For det meste gir vi pris via e-post og over telefon. Dersom det skulle være behov for en befaring gjør vi helst dette i forkant.

Kontakt oss gjerne for en et uforpliktende pristilbud.