ParkLines AS sørger for oppmerking av parkeringsplasser, gangfelt, skolegårder (dekorativ oppmerking), bedriftsområder, lagermerking og mye mer. I galleriet nedenfor kan du selv se bilder av de forskjellige oppdragene vi har utført.

Dersom du med egne øyne vil se hvordan vi jobber med oppmerking anbefaler vi vår YouTube-video. Vi  påtar oss både store og små oppdrag uansett om de kommer fra små butikker og borettslag eller større entreprenører, kjøpesentre, flyplasser, havneterminaler og lignende. Med over 350 kunder og lang fartstid innen oppmerking kan vi tilby kompetanse, effektivitet og kvalitet i vårt arbeid. Yrkesstolthet, sammenhold og pågangsmot har gjort at vi er i dag er en seriøs aktør ikke bare på Østlandet, men også på større oppdrag andre steder i landet.

Vi har brukt mye tid på å teste og finne de aller beste produktene beregnet for oppmerking i tøffe nordiske forhold. Se under fanen “merkemiddel” for mer informasjon om merkemiddel og utførelse.

En godt oppmerket parkeringsplass gir en bedre utnyttelse og er ofte førsteinntrykket for kunder og besøkende til deres virksomhet. Vi får ofte spørsmål om størrelse og mål på parkeringsplasser. Standarden er 2,5 meter i bredde og fem meter lang, samt minimum seks meter å rygge på. Hc-parkering har normalt 4,5 meter bredde og seks meter lengde. Her skal vi gjøre oppmerksom på at dette kun er veiledende normer fra Statens Vegvesen Håndbok 49 Vegoppmerking.

For det meste gir vi pris via e-post og over telefon. Dersom det skulle være behov for en befaring gjør vi helst dette i forkant.

Kontakt oss gjerne for en et uforpliktende pristilbud.